WOONland Groningen bereikbaar

Terug naar blogoverzicht
WOONland Groningen bereikbaar

Operatie Ring Zuid

Je hebt er vast van gehoord; de infrastructuur in Groningen wordt momenteel verbeterd. In een aantal fases worden verschillende delen van Groningen stad voorzien van een nieuw wegen-netwerk. Vanaf september kunnen hierdoor auto's over de nieuwe zuidelijke ringweg rijden! Om dat mogelijk te maken, moeten eerst het nieuwe Julianaplein en de verdiepte ligging aangesloten worden op de bestaande wegen.

Gelukkig zijn er veel alternatieve wegen beschikbaar om Groningen-stad en daarmee onze woonboulevard te bezoeken. Op de website www.groningenbereikbaar.nl zijn de alternatieve routes te vinden.

De makkelijkste manier is om te navigeren met de hiervoor bestemde apps. De live-navigatie apps zoals Google Maps, Kaarten en Flitsmeister updaten de routes zodat je je bestemming probleemloos kan bereiken.

Doordat Woonboulevard Hoendiep zich aan de rand van de stad bevindt, ondervind je weinig hinder van Operatie Ring Zuid en kun je ons gelukkig nog steeds eenvoudig bezoeken.

Via de volgende link navigeer je eenvoudig met Google Maps naar WOONland Groningen: Routebeschrijving WOONland Groningen

thumbnail_slide ORZ.jpg