PVC, laminaat en vloerbedekking bij WOONland

Terug naar blogoverzicht
PVC, laminaat en vloerbedekking bij WOONland

Bij WOONland breiden we al geruime tijd ons assortiment uit om aan al jouw woonwensen te voldoen. Naast onze uitgebreide collectie meubelsets, verlichting en sfeervolle decoraties, kun je bij ons ook terecht voor hoogwaardige vloeren en vloerbedekking. Of je nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of de nieuwste trends, onze experts staan voor je klaar in zowel Twijzelerheide als Groningen.

WOONLAND TWIJZELERHEIDE

WOONLAND GRONINGEN

Foto bovenaan deze blog: laminaat Ingelstad Donker Eiken

Grote keuze 

Of je nu gaat voor een vloer met een klassieke houtnerf of een moderne betonlook, brede planken om je ruimte groter te doen lijken, of een visgraatmotief voor een stijlvol effect, bij WOONland vind je altijd een vloer die perfect bij jouw interieur past. We bieden meer dan 200 soorten PVC, laminaat en vloerbedekking, dus er is altijd iets dat aansluit bij jouw smaak en behoeften.

Direct beschikbaar

Voor de snelle beslisser hebben we een aantal laminaatvloeren op voorraad, evenals ondervloeren en plakplinten. Zo kun je snel aan de slag met je nieuwe vloer!

Foto: de vloerenafdeling van ons filiaal in Twijzelerheide.

Soorten vloeren 

Pvc 

Onze PVC-vloeren zijn ideaal voor intensief gebruikte ruimtes zoals de keuken en woonkamer, en zelfs voor vochtige ruimtes is PVC een praktisch alternatief voor tegels. PVC is sterk, eenvoudig te onderhouden en verkrijgbaar met zowel een click-verbinding als een dryback-systeem (verlijming op de ondergrond).  

Pvc-Spigato-Visgraat-Dryback-Beige.jpg

Pvc-vloer Spigato Beige met visgraateffect

Pvc-vloer Robusto Smoky

Pvc-vloer Robusto Smoky

Pvc-vloer Composite Anthracite

Pvc-vloer Composite Anthracite

Laminaat 

Laminaat is een betaalbare, onderhoudsvriendelijke optie die in tientallen designs verkrijgbaar is. Met een eenvoudig click-systeem is het bovendien makkelijk zelf te leggen. Of je nu kiest voor een lichte of donkere houttint, laminaat blijft jarenlang mooi met minimale inspanning.

Laminaatvloer Lavanta Helder Eiken

Laminaatvloer Lavanta Helder Eiken

Laminaatvloer Ingelstad Donker Eiken

Laminaatvloer Ingelstad Donker Eiken

Laminaatvloer Ingelstad Eiken Beige

Laminaatvloer Ingelstad Eiken Beige

Vloerbedekking 

Ben je op zoek naar extra comfort en warmte? Vloerbedekking is een geweldige keuze. Van hoogpolig tot projecttapijt, en beschikbaar in materialen zoals polyamide en wol. Met een ruime keuze aan kleuren en patronen vind je altijd een stijl die past bij jouw interieur. Daarnaast is vloerbedekking ideaal voor een ongelijkmatige ondergrond en zorgt het voor extra geluidsisolatie.

Vloerbedekking Comfy Indigo

Vloerbedekking Comfy Indigo

Vloerbedekking Amoroso Grijsbruin

Vloerbedekking Amoroso Grijsbruin

Kwaliteit en variatie 

We werken met gerenommeerde merken zoals vtwonen by Ambiant, Ambiant, Gelasta, Hoomline Intertrap en Montinique. Deze merken staan garant voor vloeren die jarenlang meegaan en passen bij de laatste interieurtrends. Met onze vloeren voeg je niet alleen stijl, maar ook duurzaamheid toe aan je woning.

Volledig ontzorgd

Bij WOONland nemen we het hele proces uit handen. Onze ervaren stoffeerders zorgen ervoor dat jouw nieuwe vloer perfect gelegd wordt. Daarnaast kunnen we in overleg de meubels verplaatsen, afval afvoeren en andere bijkomende zaken regelen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Kom langs voor advies 

Zowel in ons filiaal in Twijzelerheide als in Groningen staan onze specialisten klaar om je te helpen met het kiezen van de perfecte vloer. Of je nu al precies weet wat je wilt of nog inspiratie nodig hebt, bij WOONland ben je aan het juiste adres. Zien we je binnenkort?

WOONLAND TWIJZELERHEIDE

WOONLAND GRONINGEN