Ophalen, bezorgen en verzenden

Ophalen

Alle producten die in onze webshop zijn besteld, kun je gratis ophalen in ons magazijn in Twijzelerheide. Wanneer je bestelling binnen is, krijg je van ons een mail. Het magazijn is 6 dagen per week geopend, op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wij helpen je het meubel in de auto te zetten.

Bezorgen

WOONland Bezorgservice

Woon je in Friesland of Groningen, dan kunnen we je bestelling thuisbezorgen met onze WOONland Bezorgservice. We doen dan meer dan alleen je bestelling afleveren, maar zetten de spullen bijvoorbeeld ook op de gewenste plek.

Wat we allemaal doen:

  1. We pakken je nieuwe meubels met zorg uit en zetten deze op de gewenste plek in huis,
  2. We monteren de meubels en stellen deze zo nodig af. Ook testen we eventuele elektrische onderdelen, motoren en relaxfauteuls,
  3. Verpakkingsmateriaal als dozen en plastic nemen we mee terug,
  4. We geven kosteloos advies hoe je de meubels het beste kunt onderhouden.

Let op: de bezorgservice is exclusief montage aan de muur, montage van lampen en het in elkaar zetten van artikelen met zelfmontage. Dit laatste kunnen we tegen meerprijs wel voor je doen, neem hiervoor contact met ons op.

Zodra je complete bestelling bij ons binnen is, nemen we contact op om een afspraak in te plannen voor het bezorgen.

WOONland Koeriersdienst

Woon je buiten Friesland of Groningen? Dan wordt de bezorging uitbesteed aan zorgvuldig geselecteerde koeriersdiensten die jouw meubels thuis afleveren. Zo houden we de kosten laag en kunnen we jouw meubels toch leveren op jouw huisadres.

De meubels worden met zorg in de woning gezet, maar omdat deze bezorging is uitbesteed aan een koeriersdienst, worden deze niet ter plaatse voor je uitgepakt. Is het een zwaar meubel? Dan zou het fijn als je de chauffeur een handje helpt. Dank je wel!

Verzenden

Verzending door pakketdienst

Het is mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen door een pakketdienst, dit kan alleen bij kleinere producten (zoals bijzettafels, woonaccessoires en max. 4 stoelen). De kosten hiervoor worden berekend bij het bestellen en zodra je bestelling onderweg is, krijg je van ons een track-en-trace-code.

Verzending outlet- & showroommodellen

Kleinere producten worden verzonden en afgeleverd door een pakketdienst. Gaat het om groter meubilair, dan kunnen we deze met onze WOONland Bezorgservice of WOONland Bezorgservice Extra thuisbezorgen. Wil je bezorgkosten voorkomen, dan is ophalen in Twijzelerheide of Groningen ook een optie.

Verzending naar de Waddeneilanden of het buitenland

Woon je op de Waddeneilanden of in het buitenland, neem dan contact met ons op, zodat we de bezorging in werking kunnen stellen.

Nog goed om te weten: we leveren niet op postbusadressen.