Ben je niet tevreden over een product? Dan kun je deze binnen 14 dagen na aankoop of levering retourneren en eventueel ruilen. Dit is afhankelijk van wat je hebt gekocht en wanneer je hierover contact met ons opneemt. Bij webshopbestellingen is annuleren in bepaalde situaties ook mogelijk. In onze algemene voorwaarden vind je ook veel informatie.

Uitzonderingen

Vanwege hygiënische redenen kunnen artikelen als hoofdkussens, dekbedden, dekbedovertrekken, matrassen of keukentextiel niet geretourneerd of geruild worden, tenzij ze nog in een ongeopende verpakking zitten en/of niet zijn gebruikt en nog steeds schoon zijn.

Ook producten die op maakt gemaakt of besteld zijn, kunnen over het algemeen niet worden geretourneerd of geruild. Hiervoor kun je contact met ons opnemen.

Winkelaankopen retourneren of ruilen

Heb je een aankoop gedaan in onze winkel in Twijzelerheide of Groningen, maar ben je niet tevreden? Dan kun je deze (afhankelijk van het product) terugbrengen en/of ruilen.

Gaat het om een op maat gemaakt of besteld meubel, dan is het waarschijnlijk niet mogelijk deze te retourneren. Zeker weten hoe het ervoor staat? Neem dan contact met ons op.

Voor overige meubels en woonaccessoires kun je contact opnemen met de winkel waar je deze hebt gekocht. Vraag naar de betreffende afdeling, wij helpen je dan verder.

Woon je niet in de buurt, maar wil je een product wel graag terugsturen, neem ook dan contact op met de winkel waar je bent geweest. De retourkosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Webshopbestellingen retourneren, ruilen of annuleren

Retourneren

Retourvoorwaarden

Bij WOONland krijg je 14 dagen de tijd om je bestelling (deels) terug te sturen als deze niet voldoet aan de verwachting. De artikelen moet nieuw en ongebruikt zijn en de algemene voorwaarden en uitzonderingen zijn van toepassing.

Bij je bestelling krijg je ook een retourformulier, vul deze in en stuur deze mee met het pakket.

Ons retouradres is: WOONland Bjirkewei 9 9287 LA Twijzelerheide

Retourkosten

Ga je een webshopbestelling (deels) retourneren, dan zijn de kosten voor het terugsturen voor eigen rekening, ook als het gaat om grotere meubels. In dit laatste geval kunnen we eventueel de meubels voor je ophalen, de kosten hiervoor zijn v.a. €75. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Ruilen

Om een artikel te ruilen, kun je deze retourneren en een nieuwe bestellen. Ook hiervoor gelden de retourvoorwaarden en zijn uitzonderingen en algemene voorwaarden van toepassing. Wil je verzendkosten vermijden, dan mag je natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Twijzelerheide of Groningen om het product om te ruilen.

Annuleren

Heb je een bestelling gedaan en wil je deze annuleren? Neem dan z.s.m. contact met ons op, want als deze nog niet is verzonden, kunnen we 'm nog annuleren. We storten dan het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten binnen 14 dagen terug.

Mocht je bestelling al zijn verzonden, volg dan de retourprocedure. De uitzonderingen en algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Beschadigingen? Is je bestelde product beschadigd? Dat zou niet mogen, maar gebeurt een enkele keer wel. Natuurlijk lossen we dit probleem op, neem je contact met ons op om het verder te regelen?