Oranje Furniture Care: bescherm en verzorg je meubels

Terug naar blogoverzicht
Oranje Furniture Care: bescherm en verzorg je meubels

Met de producten van Oranje Furniture Care bescherm en onderhoud je je nieuwe zitmeubels en voorkom je vlekken. Heb je ooit een glas wijn op de bank laten vallen? Of had de puppy een ongelukje op een onhandige plek? Bescherm je meubels dan met coatings van Oranje Furniture Care! 

Of ga voor All In House - Just Enjoy, een full-serviceprogramma dat je tegelijk met je meubels aanschaft en dat deze niet alleen beschermt tegen vlekken, maar ook de garantie verlengt naar 5 jaar.  

Foto bovenaan: bank Mori in boucle (leverbaar in meerdere kleuren, gebruik voor deze bank de Textile Care Kit)

ALL IN HOUSE - JUST ENJOY ALLE ORANJE FURNITURE CARE

TEXTIEL ONDERHOUDSMIDDELEN

LEDER ONDERHOUDSMIDDELEN 

HOUT ONDERHOUDSMIDDELEN

Bescherming voor alle meubels 

Oranje Furniture Care heeft verschillende Care Kits en onderhoudsproducten ontwikkeld voor verschillende soorten oppervlakten. Van leder en textiel tot behandeld of onbehandeld hout. Al deze coatings breng je zelf aan op het meubel. 

Oranje Furniture Care Textile Care Kit

Stoffen meubels beschermen 

Om je stoffen banken of stoelen te beschermen, gebruik je het beste de Textile Care Kit. Deze bestaat uit een flesje waarmee je de stof eerst reinigt en een spray om de stof daarna te beschermen met een ondoordringbaar laagje. De Textile Care Kit is geschikt voor alle textielsoorten en is de perfecte bescherming tegen vlekken op je stoffen bank. 

TEXTILE CARE KIT

Leren bank beschermen 

Om een leren bank optimaal te beschermen, heeft Oranje Furniture Care verschillende producten ontwikkeld: de Leather Care Kits en een kleurherstellende ledercrème (Care & Color).  

Alle Care Kits beschermen je meubels tegen vlekken van (huid)vet, zweet, eten, drinken, vuil en UV-straling. Daarnaast voorkomen ze dat je kleding kleur afgeven aan het leer. De kits zijn inclusief applicatiemiddelen zoals een doekje en/of spons. 

ALLE LEDER ONDERHOUDSMIDDELEN

Leather Care Kit 

De Leather Care Kit is speciaal ontwikkeld voor gedekverfd (gesloten) leer, maar beschermt ook je gewaxte of geoliede bank. De set bestaat uit een flesje reinigingsmiddel en een beschermend en voedend middel. 

Let op: zoek je een middel dat specifiek voor gewaxt of geolied leer is ontwikkeld? Kies dan de Leather Care Kit Wax & Oil van Oranje Furniture Care. 

Oranje Furniture Care Leather Care Kit

Leather Care Kit Wax & Oil 

Deze set Leather Care Kit Wax & Oil is specifiek voor open leersoorten die zijn afgewerkt met een laagje olie of wax. In de set zit een flesje reinigingsmiddel en een beschermingsmiddel. 

Oranje Furniture Care Leather Care Kit Wax & Oil

Special Leather Care Kit Brushed Leather 

Special Leather Care Kit Brushed Leather van Oranje Furniture Care is ontwikkeld voor opgeschuurd en geborsteld leer, zoals suede en nubuck. De set bestaat uit een flesje beschermmiddel en een lotion voor voeding en kleurherstel van het leer.  

Oranje Furniture Care Leather Care Kit Brushed Leather

Leatherlook Care Kit 

Ook leatherlook meubels verdienen optimale verzorging! De Leatherlook Care Kit bestaat uit een flesje reinigingsmiddel voor leatherlook en PU-leer dat je meubel in 1 behandeling schoonmaakt, opfrist en verzorgt.  

ALLE LEDER ONDERHOUDSMIDDELEN

Care & Color 

Care & Color van Oranje Furniture Care is een kleurherstellende ledercrème die je meubel beschermt tegen vlekken en het leer zacht en soepel houdt. Het voedt het leer en zorgt ervoor dat je meubelstuk langer mooi blijft en meegaat. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder cognac, zwart en grijs.  

Let op: alleen geschikt voor gedekverfd (gesloten) leer.  

ALLE CARE & COLOR

Houten meubels beschermen 

Ook voor houten meubels heeft Oranje Furniture Care middelen ontwikkeld voor de verschillende afwerkingen van het hout: een sealer, beschermkits en onderhoudskits.  

ALLE HOUT ONDERHOUDSMIDDELEN

Wood Care Kit Natural Wood Sealer 

De Wood Care Kit Natural Wood Sealer is een beschermkit die onbehandeld en gebeitst hout beschermt tegen water, olie en vet. De set bestaat uit reinigingsmiddel en de sealer zelf. Deze geeft een kleurloos laagje waardoor de natuurlijke houtkleur nagenoeg gelijk blijft (de sealer maakt de uiteindelijke tint ietsjes donkerder).  

De Wood Care Kit Natural Wood Sealer is eigenlijk de eerste stap om je meubel te beschermen. Het zorgt voor een ondoordringbaar beschermlaagje op het meubel (deze kun je later ook onderhouden met 1 van de Care Kits van Oranje Furniture Care).  

Ga je een oud meubel een tweede leven geven? Zorg dan voor een goede hechtgrond: schuur eerst de oude laklaag helemaal weg en reinig het oppervlakte goed. Breng daarna pas de sealer aan. 

De sealer is ook los verkrijgbaar onder de naam Natural Wood Sealer.

WOOD CARE KIT NATURAL WOOD SEALER

Oranje Furniture Care Wood Care Kit Natural Wood Sealer

Beschermkits voor hout 

Wood Care Kit GreenFix 

Wood Care Kit GreenFix van Oranje Furniture Care is speciaal bedoeld voor geoliede houten meubels. In de set zitten een reinigingsmiddel en verzorgingsproduct die extra bescherming geven tegen vocht en warmte. Dit transparante onderhoudsmiddel op basis van olie voorkomt vlekken en maakt de natuurlijke kleur iets dieper voor een warme uitstraling.  

De Wood Care Kit GreenFix is ook verkrijgbaar met kleur:Wood GreenFix Black en Wood GreenFix Grey

Wood Care Kit TeakFix 

De Wood Care Kit TeakFix is specifiek ontwikkeld voor onbehandeld, tropisch hardhout, zoals teak en acacia. Het is een kleurloos beschermingsproduct dat het hout beschermt tegen vocht en vuil. De Wood Care Kit TeakFix is vergelijkbaar met de Natural Wood Sealer, maar behoudt de natuurlijke kleur van het hout (de sealer maakt het hout ietsjes donkerder).  

In de set zitten een reinigingsmiddel en verzorgingsproduct. Deze laatste is ook los verkrijgbaar onder de naam Wood TeakFix.  

BESCHERMKITS HOUT

Onderhoudskits voor hout 

Wood Care Kit Matt Polish 

De Wood Care Kit Matt Polish heeft Oranje Furniture Care speciaal ontwikkeld voor matte oppervlakken. De set reinigt en verzorgt de laklaag en geeft extra bescherming zonder een glanslaag achter te laten. Dit is een afwerkingsproduct voor een al bestaande laklaag en zorgt voor een egale, matte finish waarbij eventuele glimplekken verwijderd worden.  

De set bestaat uit een reiniger en matte polish en is ook geschikt om bijvoorbeeld de beschermlaag van de Natural Wood Sealer mat te maken. Let op: dit is een onderhoudsproduct, dus doe dit pas ten minste 6 maanden na het aanbrengen van de sealer.  

Oranje Furniture Care Wood Care Kit Matt Polish

Wood Care Kit Elite Polish 

Voor meubels met een zijdeglans laklaag, gebruik je de Wood Care Kit Elite Polis als verzorging van de lak. De set reinigt, verzorgt en geeft extra bescherming. Bovendien wordt de laklaag opgefrist en fijne krasjes en warmte- en/of vochtringen verdoezeld.  

De set bestaat uit een reiniger en een zijdeglans polish. 

Wood Care Kit Waxoil  

De Wood Care Waxoil van Oranje Furniture Care is bedoeld als onderhoudsproduct voor hoogglans meubels met gewaxte en geoliede oppervlaktes. De olie onderhoudt het al aangebrachte olie- of waxlaagje en geeft extra bescherming. Lichte gebruikerssporen en oneffenheden worden gecamoufleerd en doffe laklagen krijgen hun hoogglanseffect terug.  

De set bestaat uit een reiniger en een hoogglans polish. 

ALLE ONDERHOUDKITS VOOR HOUT

Help! 

Heb je vragen, neem dan zeker contact op met een van onze filialen! Welke set van Oranje Furniture Care kies jij voor je meubels? 

ALLE ORANJE FURNITURE CARE