Zorgeloos genieten met All In House – Just Enjoy

Terug naar blogoverzicht
Zorgeloos genieten met All In House – Just Enjoy

All In House is dé oplossing voor extra lang genieten van je nieuwe eetkamerstoelen, fauteuil of (hoek)bank. Je schaft het full-serviceprogramma tegelijkertijd aan met je nieuwe meubels, waarmee je de standaard fabrieksgarantie verlengt én uitbreidt van 2 naar 5 jaar. Hier vallen ook problemen onder die normaal gesproken niet onder de fabrieksgaranties vallen. Krijg je bijvoorbeeld binnen die 5 jaar vlekken op de bank, losgeraakte stiknaden of veren en/of ingezakte zitkussens? De vlekken- en constructieservice van All In House weet er gegarandeerd raad mee. 

LET OP: bij aanschaf van All In House krijg je ook een servicebewijs. Bewaar dit pasje goed! Alleen hiermee kun je aanspraak maken op de garantie.  

BESTEL ALL IN HOUSE  

Wat zit in het programma? 

Het programma bestaat uit de vlekken- en constructieservice. Zo is je meubel optimaal beschermd en mocht er binnen 5 jaar na aankoop toch iets misgaan, dan lossen de professionals van All In House dit voor je op.  

Vlekkenservice 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je knoeit wijn op de bank tijdens het netflixen of tijdens het snacken valt er een klodder ketchup en mayo op je nieuwe fauteuil ... Gelukkig zorgt de hoogwaardig beschermer van All In House, waarmee je direct na aankoop het meubel impregneert, ervoor dat dit niet kan hechten. Zo verwijder je de vlek met gemak. En lukt dat niet, meld dit dan binnen 3 dagen bij All In House, dan komt een professionele servicemonteur bij je langs om de klus te klaren.  

Wij hebben keuze uit een beschermingsproduct voor zowel meubels van textiel als leer en leerlook. Bekijk hieronder welke vlekken en ondergronden onder de vlekkenservice vallen. 

All-In-House-overzicht-wat-valt-eronder.jpg Constructieservice 

Naast het verwijderen van vlekken, ben je met All In House – Just Enjoy ook verzekerd dat constructieproblemen worden hersteld. Denk aan het verwijderen van pilling van stof, repareren van stiknaden, opspannen van de bekleding en het repareren van losse veren.  

Wat valt er allemaal onder de constructieservice: 

✓ Opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien 
✓ Verstevigen en/of opvullen van vaste zittingen als deze overmatig zijn gaan inzakken 
✓ Aanspannen van singelbanden 
✓ Herstellen of vervangen van nosag-veren, binnenvering 
✓ Repareren van losgeraakte stiknaden 
✓ Verwijderen van pilling bij textiel 
✓ Herstellen van bedieningsmechanieken 
✓ Verstevigen en/of opvullen van losse kussens
✓ Verhelpen van piep- en kraakgeluiden
✓ Vastzetten van losgeraakte verbindingen
✓ Vastzetten van losgeraakte knopen 
✓ Vastzetten van losse verenclips 
✓ Herstellen of vervangen van elektrische delen zoals motoren en trafo’s 

Hoe werkt het 

Bij aankoop van een zitmeubel in onze webshop of filialen in Groningen of Twijzelerheide, schaf je ook het All In House – Just Enjoy serviceprogramma aan. Bestel je online? Dan hoef je alleen het juiste type meubel te selecteren en wij leveren het passende beschermingsproduct samen met je meubels. Je krijgt ook een op jouw naam geregistreerd servicebewijs. Hierop staan je servicenummer en de juiste contactgegevens, dus bewaar dit pasje goed! Hiermee kun je 5 jaar lang terecht bij het customer-careteam en de professionele servicemonteurs van All In House. Zo nodig sturen ze gratis en zonder voorrijkosten een meubelservicespecialist bij je thuis langs om het meubel gratis te reinigen of repareren. Just Enjoy!

Kies direct jouw All In House - Just Enjoy!

All In House Textiel

All In House voor zitmeubels van stof

All In House voor open leer

All In House voor zitmeubels van open leder

All In House voor gesloten leer

All In House voor zitmeubels van gesloten leder

Uitgesloten van de service 

De All In House – Just Enjoy service is niet van toepassing als het gaat om productspecifieke eigenschappen als normale slijtage en gebruikerssporen, of als de meubels verkeerd gebruikt zijn, zoals bij opzet of geweld. Heb je vragen over de voorwaarden of service van All In House - Just Enjoy, dan horen we graag van je!