UrbanSofa: zitten en loungen op maat

Terug naar blogoverzicht
UrbanSofa: zitten en loungen op maat

UrbanSofa is een van onze populairste merken en dat is geen wonder. Want nieuwe meubels koop je niet elke dag, maar áls je ze koopt, moeten ze precies goed zijn. En dat kan UrbanSofa als geen ander. Kom vandaag nog langs in ons WOONwinkel-filiaal in Groningen of Twijzelerheide Fr. en configureer jouw unieke tafels en banken op maat.

Over UrbanSofa

Als bekend Nederlands meubelmerk staat UrbanSofa voor de beste prijs-kwaliteitverhouding, duurzame productie en zijn de meubels in allerhande maten en opstellingen verkrijgbaar. Bovendien heb je keuze uit meer dan 200 bekledingsstoffen en natuurlijk blijft ook leer favoriet in meubelland. Gecombineerd met gepoedercoat staal creëer je een stoere, industriële stijl. Maak het plaatje af met bijpassende eetkamerstoelen, fauteuils, hockers, kussens en meer voor de echte UrbanSofa uitstraling.

Lekker loungen

UrbanSofa heeft een groot assortiment aan meubels, waaronder bankstellen. Dus ga je voor geriefelijke kwaliteit, dan is UrbanSofa het antwoord op jouw vraag. Of het nu een hoekbank, sofa of loungebank moet worden, bij WOONland bestel je gemakkelijk jouw bankstel op maat.

Dat ‘op maat’ komt ook overal weer terug, want elke bank is in veel verschillende maten en opstellingen te bestellen. Dus zeg hallo tegen creatief en vrijuit combineren van elementen en creëer jouw eigen zithoek naar smaak. Van hoekbank, tot loungebank of zelfs een U-bank en altijd handgemaakt, uniek, modern en origineel. En omdat WOONland officieel dealer is van UrbanSofa, is jouw gepersonaliseerde bank praktisch binnen zitbereik.

Trouwens, wist je dat UrbanSofa bankstellen ook te koop zijn in 3 verschillende zitcomforts? Van heerlijk zacht tot iets steviger of het ultieme lekker zitten met de Pock-IT Seats. Kom langs voor een paar uurtjes shoppen en proefzitten!

Tafelen zoals jij dat wilt

Niet alleen bankstellen, maar ook tafels zijn bij UrbanSofa het neusje van de zalm. Je koopt immers niet zomaar in een opwelling een nieuwe tafel, want kwaliteit en een goede prijs zijn net zo belangrijk als een duurzaam, passend design.

Robuust en stoer

Alle UrbanSofa eetkamertafels zijn gemaakt van massief tropisch hardhout wat garant staat voor een robuuste, stoere uitstraling. Van boomstamtafel tot strakke of juist sierlijke tafel, er is altijd wel een die past bij jouw interieur.

Van alle soorten thuis

Natuurlijk zijn niet alleen eetkamertafels een must in jouw interieur. Er is ook plek voor een salontafel, misschien een bartafel en natuurlijk staat de tv op een tv-dressoir. Wist je dat UrbanSofa verschillende woonprogramma's heeft, zodat je alle meubels in dezelfde stijl met elkaar kunt matchen? Zo weet je tenminste zeker dat alles bij elkaar past.

Bekijk hieronder een paar van onze UrbanSofa banken en tafels!