LABEL51 Experience Store

Terug naar blogoverzicht
LABEL51 Experience Store

Bij WOONland Groningen vind je onze prachtige LABEL51 Experience Store waar we ontzettend blij en trots op zijn. Kom snel langs en laat je verrassen door ingenieuze ontwerpen in stoere, landelijk of industriële stijl.

Wat is het?

In onze woonwinkel van 1500 m2 hebben we een groot deel volledig ingericht met Label51 producten: onze LABEL51 Experience Store. Een stuk van 300 m2 met alleen maar meubels, verlichting, accessoires en woonprogramma's van LABEL51, zodat jij op je gemak kunt kennismaken met dit toonaangevende meubelmerk van Nederlandse bodem. Want online winkelen is leuk, maar écht proefzitten, de materialen aanraken en alle mogelijkheden van dichtbij bekijken doe je in onze LABEL51 Experience Store.

Trouwens, wist je dat het overgrote deel van LABEL51 meubels bij ons op voorraad is? Bij maatwerk (zoals het kiezen voor een specifieke kleur of maat) moet je natuurlijk wel rekening houden met levertijd. Wil je weten binnen welke periode wij jouw droommeubel kunnen leveren? Onze winkelmedewerkers staan voor je klaar!

Assortiment en materialen

Label51 heeft een groot assortiment aan kwaliteitsmeubels, zoals stoelen, tafels en banken in allerhande maten en kleuren. Ook qua verlichting is er voor iedereen wel een passende smaakmaker te vinden en met de bijpassende accessoires krijg je pas echt een mooi geheel.

Een stoere, landelijke of industriële uitstraling is de rode lijn in het assortiment en de gebruikte materialen spelen hierbij een grote rol. Denk aan kwaliteitsleer, robuust mangohout en gepoedercoat metaal. Het mooie is ook dat de verschillende producten en woonprogramma's vaak goed zijn te combineren met elkaar, omdat in het hele assortiment dezelfde kleuren, tinten en materialen terugkomen.

Woonprogramma's

Wil je echt zeker zijn dat je interieur één geheel vormt, ga dan voor een LABEL51 woonprogramma. In onze Experience Store hebben we verschillende series staan, zodat je echt een goed beeld krijgt hoe alle losse meubels samenkomen tot een stijlvol geheel.

Wie is LABEL51

LABEL51: modern, stijlvol en verrassend. De designers van LABEL51 ontwerpen elk seizoen weer nieuwe meubels, verlichting en decoraties met een eigen, unieke en authentieke touch. En dat zie je terug in de stijlvolle productlijnen en woonprogramma's.

Welkom bij WOONland Groningen!

Nieuwsgierig geworden naar al het moois dat we in onze woonwinkel presenteren? Kom dan langs en neem zeker even de tijd om je onder te dompelen in onze LABEL51 Experience Store!