Bruuts: jouw duurzame eetkamertafel op maat

Terug naar blogoverzicht
Bruuts: jouw duurzame eetkamertafel op maat

Voor een prachtige eetkamertafel (rond, ovaal of rechthoekig) zit je goed bij Bruuts! Want waar je voorkeur ook naar uitgaat, een eetkamertafel van hout, natuursteen, marmer en/of metaal: Bruuts staat voor massief, duurzaam meubilair gemaakt met aandacht voor mens en milieu. 

Jouw persoonlijke eettafel 

Zoveel mensen, zoveel smaken. Daarom stel je bij Bruuts je eigen tafel samen. Kies de vorm en grootte van blad, je favoriete onderstel, het materiaal en de eventuele kleurafwerking. Voor een eetkamertafel ovaal heb je keuze uit 3 verschillende onderstellen, bij een eetkamertafel rond kies je uit 5 onderstellen en ga je voor een eetkamertafel rechthoekig, dan is de keuze reuze met maar liefst 7 soorten onderstellen.  

Met verschillende prachtige ontwerpen, duurzame materialen als hout, metaal en natuursteen en in totaal meer dan 350 mogelijke combinaties, zit er altijd een unieke tafel tussen die straks de hoofdrol speelt in jouw eetkamer.   

Alle Bruuts eetkamertafels

Bruuts eetkamertafel Lara met banister leg

Foto: Bruuts eetkamertafel Lara rond met banister leg

Een greep uit de collectie 

Ga je voor een industriële combinatie met metaal of juist een eetkamertafel volledig van hout? Een landelijke look, zoals eettafel Herringbone met een X-leg, romantisch als tafel Melrose met een kloosterpoot (zie foto rechts bovenaan dit artikel) of ben je helemaal ondersteboven van de stoere uitstraling van tafel Rocco? Van rustieke boomstamtafel tot strak en modern geheel, jij kiest een tafel die precies past bij jou. 

Bruuts eetkamertafel Herringbone en Bruuts eetkamertafel Rocco

Foto: Bruuts eettafel Herringbone met een X-leg en 
Bruuts eettafel Rocco met eetkamerstoel Raven Furly Blush

Over Bruuts 

Bruuts is een merknaam van het Nederlandse merk UrbanSofa en staat voor ambachtelijke, vernieuwende eettafels van massieve, duurzame materialen en altijd gemaakt met oog voor mens en natuur. Het gecertificeerde hardhout komt uit beheerde bossen en een Bruuts eetkamertafel is volledig te recyclen.  

De voordelen van Bruuts kort op een rijtje: 

1. Persoonlijk samen te stellen 
2. Duurzaam geproduceerd 
3. Gemaakt van gecertificeerd hardhout
4. Scherp geprijsd 
5. 3 jaar fabrieksgarantie (na registratie van je tafel).  

Eetkamertafel Bruuts Stonefield rond met bolpoot en Twin Mason eetkamerstoelen

Foto: Eetkamertafel Bruuts Stonefield rond met bolpoot

Onderhoud 

Onderhoud is van levensbelang voor een tafel. We adviseren om altijd onderzetters te gebruiken tegen vocht en condens. Voorzie de tafel ook van een beschermlaagje, zo gaat deze nog langer mee. Wij adviseren je graag over de beste bescherming voor jouw Bruuts eettafel.  

Maak je eetkamer compleet! 

Wist je dat wij ook comfortabele eetkamerstoelen verkopen? Zo maak je je eetkamer helemaal af. Bekijk deze 2 combinaties maar eens met prachtige bijpassende stoelen van UrbanSofa. Staat jouw kleur er niet tussen, neem dan contact met ons op.  

Bruuts bartafel Landon Live Edge met UrbanSofa barstoel Amy Santorini Liver - Bruuts eettafel Melrose met kloosterpoot en UrbanSofa eetkamerfauteuil Kate Soho Dark Forest

Foto: Bruuts bartafel Live Edge met UrbanSofa barstoel Amy Santorini Liver en
Bruuts eettafel Melrose met kloosterpoot en UrbanSofa eetkamerfauteuil Kate Soho Dark Forest

Showroom

In onze showrooms in Twijzelerheide en Groningen staan verschillende eettafels van Bruuts. Kom je eens langs? Wij staan voor je klaar met advies en expertise. Zo koop je echt de Bruuts eetkamertafel van je dromen. 

Alle Bruuts eetkamertafels