Over ons

Uw keus voor kwaliteit

Woonland is in 2005 begonnen als meubel discounter aan de Bjirkewei 9 in Twijzelerheide. In 2011 is de winkel uitgebreid met een vestiging in Groningen aan de Atoomweg 6-9 en in beide woonwinkels kunt u terecht voor bankstellen, stoelen, fauteuils en overige meubelen.

Woonland is een woonwinkel waar ieder naar wens geholpen wordt. Woonland heeft meer dan 100 kast meubelen en meer dan 200 tafels op voorraad. Daarnaast is Woonland gespecialiseerd in zitmeubelen. U vindt in onze meubel showroom dan ook meer dan 100 bankstellen, stoelen en fauteuils en daarbij diverse items zoals salontafels, bijzettafels, karpetten en woonprogramma’s welke u ook uitgebreid kunt bekijken op onze website.
Om de hoge kwaliteit te kunnen leveren die u als klant van ons mag verwachten werken wij uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde meubelfabrikanten en merken welke garant staan voor goede service en garantie.

Als hecht familie bedrijf staat persoonlijk en direct contact hoog in het vaandel, indien u na aankoop een vraag heeft over uw meubel kunt u ook altijd bij ons terecht en trachten wij u op de beste manier te helpen.

Neem contact met ons op