U bent van harte welkom!

Hier een bericht van Woonland ivm het Coronavirus

U kunt bij ons veilig komen winkelen. Wij hanteren de reguliere openingstijden zoals u deze van ons gewend bent.

Voor uw bezoek is het nodig een afspraak te maken. Hierdoor kunnen wij het aantal bezoekers in de winkel laag houden en toch verspreid over de dag al de aanvragen behartigen. U kunt een afspraak maken door een mailtje te sturen naar info@woonland.eu of nog makkelijker door direct te bellen naar één van onze filialen.

We houden de situatie nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van de GGD en het RIVM op. Daarnaast hebben we zelf ook een aantal maatregelen genomen:

  • Onze medewerkers geven je even geen hand en wassen en desinfecteren hun handen regelmatig. 
  • Als woonwinkel vallen wij onder de zogenaamde low-traffic winkels, wat betekent dat onze bezoekersaantallen niet zijn te vergelijken met de zogenaamde high traffic winkels zoals supermarkten.
  • Daarnaast biedt onze ruim opgezette winkelvloer genoeg ruimte om onze bezoekers goed te kunnen verspreiden. Hier zullen wij bij het geven van onze adviesgesprekken dan ook extra aandacht voor hebben.
  • Zodra een medewerker last krijgt van verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of verhoging dan blijft hij/zij direct thuis. 
  • Wij letten extra op hygiëne. O.a. door onze pinautomaten en deurklinken met regelmaat te desinfecteren.

Wij zijn dus helemaal klaar voor een dagje onbezorgd woonwinkelen. Wel verzoeken we je om extra alert te zijn op persoonlijke hygiëne. Als onze medewerkers minimale klachten hebben, blijven zij thuis. Wij vragen aan onze klanten om, bij minimale klachten ook gehoor te geven aan deze maatregel. Daarnaast willen we je vragen om zo veel mogelijk met PIN te betalen.

Bezorgen

Het virus is gelukkig niet besmettelijk via producten en pakketten. De bezorging kan normaal plaats vinden.
Wel willen wij u vragen rekening te houden met de hygiëne en afstand te bewaren. Mocht u zelf enige klachten ervaren of liever geen bezorging ontvangen, geeft dit aub aan ons door.
Wij streven er naar om u zoveel als mogelijk van dienst te zijn.

Deel dit bericht met je volgers: