Industrieel, landelijk of design? LABEL51 heeft het allemaal. Met de producten van het merk LABEL51 kunt u uw eigen identiteit in uw interieur aanbrengen. Heeft u lef? Combineer dan verschillende kleuren met elkaar. Houdt u van warmte? Dan kiest u voor natuurlijke tinten en materialen. Bent u stoer? Ga dan voor industrieel afgewerkte meubels.

Woonland is sinds kort dealer geworden van LABEL51. Ons filiaal in Groningen is dé experience store van Groningen voor het merk LABEL51. Op de website van LABEL51 kunt u zien wat er allemaal te verkrijgen is en wat u bij Woonland kunt bestellen.

Het grote voordeel van LABEL51, waarom Woonland het dealerschap met LABEL51 aan is gegaan, zijn de meubels die snel leverbaar zijn. Woonland kent een assortiment wat bijna altijd snel leverbaar is. Woonland heeft heel veel meubels op voorraad. LABEL51 heeft in die zin dezelfde werkwijze als Woonland wat elkaar goed kan versterken.

Het merk LABEL51 staat bekend om haar meubels, verlichting en decoratie die toonaangevend zijn door een eigentijdse touch, met daarin zowel unieke als authentieke producten. De Nederlandse designers en vormgevers werken elke dag aan nieuwe, unieke ontwerpen. Maandelijks worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment.

U bent van harte welkom om het assortiment van LABEL51 bij Woonland in Groningen te komen bekijken. Wij als dealer zijn trots op de samenwerking. Hieronder zijn een aantal impressies weergegeven om u alvast een beeld te geven van de mooi ingerichte showroom.

Begin van de experience store bij Woonland Groningen
Woonprogramma Factory met hoekbank Modena 2,5 zits + ottomane
Woonprogramma Brussels met hoekbank Fano 2,5 zits + ottomane
Woonprogramma Ghent met hoekbank Napoli 2,5 zits + ottomane

Deel dit bericht met je volgers: