Een nieuw bankstel kopen? Op zoek naar een robuuste tafelfauteuil of nieuwe eetkamerstoelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres nu Woonland dealer van Urbansofa is. Wij maken jouw nieuwe meubel helemaal persoonlijk voor jou. Zo is ieder meubelstuk uniek. Daarnaast produceren we met aandacht voor mens en milieu. Onze unieke werkwijze is ook nog eens zeer efficiĆ«nt. Je nieuwe meubel is daardoor tot wel 50% voordeliger.

Echt vakmanschap

Ieder meubel is het product van echt vakmanschap. Vaak doorgegeven van vader op zoon en van generatie op generatie. Dagelijks zijn vele vakmensen op onze productiefaciliteiten in de weer met het maken van de mooiste banken, tafels en stoelen. Echt ouderwets vakmanschap. Van het mooiste hout uit duurzaam beheerde bossen tot de prachtigste stoffen, elk meubel wordt speciaal voor jou geheel met de hand gemaakt.

Rechtstreeks van de fabriek geleverd

Onze meubels zijn fors van omvang en stellen ons voor een logistieke uitdaging. Transport en opslag is kostbaar en ook nog eens ontzettend belastend voor het milieu. Daarom leveren wij nieuwe bankstellen of eetkamerstoelen rechtstreeks van de fabriek en houden we voor jouw nieuwe eettafel de transportlijnen zo kort mogelijk. Dat wil natuurlijk iedereen, maar alleen UrbanSofa is er op unieke wijze in geslaagd jouw nieuwe meubel echt speciaal voor jouw te produceren en rechtstreeks van de fabriek bij jouw verkooppunt te leveren. Bekijk het nieuwste assortiment onder de kop ‘Net Binnen‘.

Scherpste prijs

Het productieproces van jouw nieuwe bankstel, robuuste eettafel of eetkamerstoelen hebben we helemaal in eigen beheer. Van design tot productie, van plank tot bank, we doen het allemaal zelf. Geen dure uitspattingen of fancy beurzen maar gewoon met beide benen op de grond blijven en mooie producten maken. Dat maakt samen met ons unieke logistieke systeem dat we onze meubelen waar we zo trots op zijn ook nog eens heerlijk scherp geprijsd kunnen leveren.

Duurzame productie

Omdat we de hele productieketen van onze meubelen in eigen beheer hebben kunnen we onze meubels produceren met de nodige aandacht voor mens en milieu. Zo rijden we met de nieuwste vrachtwagens en verwarmen we onze fabriek met ons eigen houtafval. Hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en altijd het duurzaamheidskeurmerk draagt. Waar mogelijk gebruiken we voor onze verpakkingen ongebleekt karton en jouw nieuwe bankstel, eettafel of eetkamerstoelen zijn 100% recyclebaar.

Bankstel kopen

Ben jij aan het rondkijken voor een nieuwe bank? Een stoere bank, een romantische bank of weet je het nog niet? Kijk dan eens op onze pagina met allerlei verschillende interieurstijlen. Er zit vast een leuk idee voor je bij. Nu Woonland dealer van UrbanSofa is kun je op beide websites uitzoeken wat je wilt hebben en deze in de winkel of via een productaanvraag bij Woonland bestellen.

Deel dit bericht met je volgers: